Hexis + Besvärjelsen + Suffer Yourself


HEXIS uppstod i Danmark år 2010 och anammade DIY-andan i Punk och Hardcore-scenen, samtidigt djupt rotade i Black Metal-mörkret. De är självtillverkade såväl som självlärda, och HEXIS reser ständigt runt i världen. Med över 700 shower från Färöarna till Nya Zeeland och från Kuba till Mongoliet under bältet har dessa killar varit arketypen för ett hårt arbetande och hårt slående band.
Genom att kombinera hardcores energi med ödslighet av Black Metal och med element av Doom and Sludge har HEXIS skapat två fullängdsalbum, nämligen “Abalam” (2014) och “Tando Ashanti” (2017), samt otaliga EPs och Split-utgåvor. Musikerna bakom HEXIS finns över hela Europa och de har hyllats för både sina enastående skivor och först och främst för sina intensiva liveshower som tog dem till högt rankade festivaler som Roskilde, Bloodstock, Roadburn eller Ieper Fest. HEXIS har tecknat ett avtal med Debemur Morti Productions under 2020 och kommer att släppa sitt tredje album 2022.
https://youtu.be/RlmE3EQsaN0 ↗
https://hexisband.bandcamp.com/ ↗
https://www.facebook.com/Hexisband/ ↗
https://open.spotify.com/artist/1gA55xnafhPiBIM07ZlXHA… ↗

Besvärjelsen kommer tillbaka till Sundsvall med tung doomig rock, bildades 2014 och första fullängdsalbumet Vallmo kom ut 2018 och den senaste EPn, Frost, släpptes strax innan pandemin. I
i maj släpper de sitt andra album Atlas, första skivan på amerikanska Magnetic Eye Records.
https://youtu.be/OXVeUZ_8PzE ↗
https://open.spotify.com/artist/4KBxK8PodYKpYBpN6ewwmQ… ↗
https://www.facebook.com/besvarjelsen ↗

Suffer Yourself är ett 4-mannaband i Stockholm. Kall och ödslig, atmosfärisk Begravningsbaserad Död/Doom som behåller mycket av den hypnotiska upprepningen av den tidigare stilen mot ett tempo som är mer lämpat för den senare. Bandet innehåller de flesta mörka tillvägagångssätt som finns i den musikaliska arsenalen för att uppnå känslan av i slutändan kallt mörker.
https://sufferyourself.bandcamp.com/ ↗
https://www.facebook.com/SufferYourself ↗
https://open.spotify.com/artist/0WDACIcLZVPg7jsFtMdB0v ↗

Entré medlem: 100 kr
Entré ej medlem: 150 kr
Insläpp: 19:00
Start: 20:00


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
2 apr 2022
19.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida