Invigning av Tornhuset


Under kvällen kommer du, utöver att kunna ta del av musik och konsert, upptäcka delar av verksamheten. Fiket kommer vara öppet och du kommer ha möjlighet att ta fina foton i Photobooth samt ta del av aktiviteter.

PROGRAM

👉 16.00 Dörrarna öppnas
👉 17.45 Invigningstal av Niklas Evaldsson, ordförande Kultur och fritidsnämnden och Mona Harr Ströhlein, Enhetschef Tornhuset

KVÄLLENS ARTISTER

👉 18.00 TESS LI ↗.
En lokal artist. Med egenkomponerad text och musik fångar hon publiken med sin djupa röst och gitarrspel, inspirerat från jazz och dagens pop.

👉 19.00 KÖPMANGATAN
“Köpmangtan blir aldrig mer vad den varit…”
“Bandet bildades hösten 2018, i Sundsvall, och är ett bluesrock-projekt som spårat ur totalt. Genom att tillsätta influenser från: punk, pop, svensk 70-talsprogg, samt disco i mixen, hittade bandet sitt något oklara signatursound som de på något sätt har fortsatt att utveckla sedan dess.”

👉 20.00 NAMELLE ↗
Namelle från Sverige har med sin fräcka elektropop gjort hundratals spelningar och åkt till flera länder för att skriva, spela in och uppträda. Hennes låtar fastnar i ditt huvud och hennes unika röst fångar lyssnarnas uppmärksamhet. Namelle utsågs till en “Ines Talent” 2018, skrev på Loudkult och släppte sin debut-EP 2022 och har uppträtt på festivaler i Frankrike, Storbritannien, Sverige och Portugal.

👉 21.00 KUNG KNAS & GONZA med Sando och Christmaz
Kung Knas är en artist från Sundsvall som för fem år sedan flyttat till Stockholm och gjort karriär. Förra året släppte han album med den stjärnproducenten Gonza, som också blev årets Hip-Hop producent i sammanband med duons släpp. Nu kommer duon tillsammans med Sando och Christmaz från den tidigare gruppen Pangaia Crew till Sundsvall för en unik spelning.

Kung Knas & Gonzas Album på spotify ↗
Christmaz album på spotify ↗

Fri entré. Alla åldrar välkomna. Drogfritt.
Med reservation för förändringar


Tornhuset Köpmangatan 15 Sundsvall
20 maj 2022
16.00 - 22.00

LONG: 17.304792 LAT: 62.38894 Adress: Köpmangatan 15, 852 32 Sundsvall
Dela denna sida