Kawaiicon 2018


Välkomna till årets kawaiicon.  Årets tema är ‘back to the beginning’. Vi har hyrt de tre nyrenoverade våningarna på konserteatern mitt i Sundsvalls vackra stadskärna. Sovsalar finns på den välbekanta åkersvikskolan en lätt promenad bort. Konventet hålls 7 till 9 september. 

Vi kommer ha aktiviteter som pärlplattebygge. Pysselhörna, ritbord, lekar, turneringar, karaeoketävling, esport, öppen scen. Föreläsning, försäljare, modevisning, cosplay och mycket mer. 

Biljetter och tider finns på länken eller via entré sundsvall. 
https://entresundsvall.se/arrangemang/kawaiicon-2018/ ↗

Vi är ett litet tajt arrangörsteam som förlitar oss mycket på alla underbara människor som ställer upp och hjälper till som ansvariga eller håller i externa arrangemang. För att söka som funkis maila info@kawaiicon.se 

Är det nått du vill göra på konventet så finns det fortfarande både scentid och hål i programmet. Vi kan tyvärr inte betala dyra ersättningar men tar heller inga summor om du vill komplettera din aktivitet med att sälja nått. 

Vår filosofi är att ett konvent är “av fans för fans” och alla i föreningen jobbar helt ideellt vi är beroende av bidrag för att hålla inträdet så billigt som möjligt. Allt vi får in går direkt tillbaka till er som besöker. 

Vi är ett arrangemang fritt från alkohol fördomar och droger. Vi följer svensk lag och förväntar oss gott uppförande av alla som befinner sig på konventets område. Det finns ingen åldersgräns men ska man gå utan målsman måste man kunna ta hand om sig själv under konventet


Konsertteatern Köpmangatan 11 Sundsvall
7 sep 2018 - 9 sep 2018
00.00

LONG: 17.30911029999993 LAT: 62.38854329999999 Adress: Köpmangatan 11, Sundsvall
Dela denna sida