Lansering av Ekoguiden Sundsvall


16 April lanseras ekoguiden i Sundsvall, det firar vi genom att ha en digital releasefest under vecka 15!

Ekoguiden är en digital guide för dig som vill göra mer medvetna val när du handlar. En levande karta som tipsar om det medvetna utbudet i staden och även granskar verksamheterna och deras hållbarhetsprofil.
Verktyget hjälper konsumenter att hitta rätt bland verksamheter med en hållbar profil (cirkulärt, ekologiskt, närproducerat och etiskt sortiment). Ekoguiden drivs av föreningen Medveten Konsumtion som är verksam över hela Sverige.

Varje kväll fram till lanseringen bjuder vi in till olika programpunkter – Inspirerande föreläsning om cirkulär ekonomi, samtal med intressanta gäster, vi bjuder på en unik guidad tur och på fredag 16 april är det dags för den stora lanseringen. En tryckt version av guiden kommer att finnas tillgänglig på Studieförbundet Bilda samt recenserade verksamheter i guiden.

Alla programpunkter är kostnadsfria och digitala, så att du kan vara med, var du än är!

Alla programpunkter är kostnadsfria och digitala, så att du kan vara med, var du än är! Flera av programpunkterna sänds från Medveten Konsumtion ↗ och Bilda Mitts ↗ Facebook-kanaler samt Youtube ↗. Arrangemanget genomförs i stolt samarbete med Studieförbundet Bilda Mitt. Välkommen att ta del av hela programmet nedan!

Läs mer om anmälan och programtider! ↗

Länk till facebookeventet ↗


Online på facebook
12 apr 2021 - 16 apr 2021
00.00

LONG: 0 LAT: 0 Adress: ,
Dela denna sida