Onsdagsklubb – Vincent Jedselius


Onsdagsklubb är Pipelines koncept med gratisspelningar med 50 sittande platser i konsertlokalen. Först ut i denna serie är VINCENT JEDSELIUS!

Vincent Jedselius kan nämnas som en slags hemorts-vurmande speleman från den lilla bruksorten Fagersta i hjärtat av Bergslagen. För det är just Bergslagen i allmänhet och Fagersta i synnerhet som Vincent berättar om. Det är förvisso romantiskt i vissa avseenden men den brokiga uppväxten gör sig också påmind. Det handlar om familjetragedier, drogfyllda tonår, strävan efter att komma bort därifrån men också tacksamheten över att ha växt upp där.

Det grandoftande, valsverksdånande och aningen vemodiga musiken som Vincent häver ur sig har inslag av både blues och visa där lyriken som oftast är det centrala.

Med ett aktivt spelår bakom sig där han bland annat har öppnat åt akter som Doug Seegers och Carson Mchone besöker han åter igen Pipeline där han 2012 gjorde sin allra första spelning!

BILJETTER
Onsdagsklubbarna är gratis men du måste vara medlem i Pipeline. Klicka hem en gratisbiljett via Billetto.se ↗ som du visar i entrén tillsammans med ditt medlemskort, och har du inget köper du det på plats för 50kr. Då får du gå gratis på alla våra 10 onsdagsklubbar i höst!

Biljetterna är gratis men det finns möjlighet att ge en donation till Pipeline i kassan!


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
28 okt 2020
18.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida