Panetoz @ Domsaga Musikhus


Under höstlovet bjuder Sundsvalls kommun alla ungdomar 12-15 år på gratis konsert med Panetoz!

Panetoz är bandet som levererar levande, organiska beats blandat med klockrena melodier och toppar sina framträdanden med en stor dos glädje. Panetoz ÄR folkfest.

Gruppen har över 100 miljoner streams på Spotify och certifierade hits med Dansa Pausa (8x platina), Efter Solsken (2x platina), Håll Om Mig Hårt (3x platina) , Vissla Med Mig (1x platina) och Norge (Guld). I bagaget finns även en grammisnominering för Årets Låt 2013 med succén Dansa Pausa. Folket älskar Panetoz och Panetoz älskar folket!

Panetoz bildades 1997 i Jordbro, de tre grundande medlemmarnas namn fick döpa gruppen (Pa Modou, Nebeyu och Tobias) och vägen mot en debutplatta hade inletts. Spelningarna började trilla in, medlemmar tillkom och soundet började ta form. De var förortskids men blev förortsidoler och förebilder för andra unga i området. Ändå fortsatte de oförtrutet sin resa för att förändra och inpräntade vart än de kom vikten i att skaffa sig en utbildning, att värna om sina rötter, att vara sig själva – inga påklistrade manér eller uppblåsta attityder.

Panetoz sound är grundligt förankrat i gruppens rötter och mycket inspiration kommer från afrikansk highlife – men att sjunga på svenska är en självklarhet.

Entré: Gratis! Biljetter hämtas på Entré Sundsvall (Biljetter släpps 20 oktober kl. 11.00). 1 biljett/person!
Ålder: 12-15 år. Vi har legkontroll! (ID-kort eller Pass, eller kopia på pass)


Domsaga Musikhus Västra allén 13 Sundsvall
3 nov 2018
20.00 - 22.30

LONG: 17.290085 LAT: 62.391026 Adress: Västra allén 13, Sundsvall
Dela denna sida