Releasefest – Poetry Disorders nya bok


Vi firar gruppen Poetry Disorders nya bok med en kväll full av spoken word!

Program

17.00 Välkommen! RFSL bjuder på fika sponsrat av Sundsvalls stadsbibliotek. Skriv en dikt och sätt upp på vår poesivägg.

18.00 Lyssna på10 artister som uppträder med texter från boken samt egna verk. Därefter är scenen öppen för de i publiken som vågar uppträda.

19.30 Evenemanget stänger.

Gratis entré

Gruppen Poetry Disorder är en del av den verksamhet som drivs av den ideella föreningen The Agency Sweden. Boken är resultatet av ett EU-projekt vid namn “Raise your voice!” med syfte att lyfta att vi alla har svårigheter och att vi kan finna stöd och gemenskap av att dela med oss till varandra. I detta fall genom poesi. Evenemanget har dock inget tema och dikterna som läses upp under kvällen får handla om vad som helst. Bokens tryckkostnader är finansierade av European Solidarity Corps och projektet drevs igenom med mycket stöd och hjälp av Sundsvalls kommuns ungdomsavdelning, särskilt av Mona Ströhlein. ❤

Av bokens fem författare kommer tre stycken uppträda. Resten av artisterna är en blandning av skådespelare, passionerade hobbyskribenter och musiker bland annat.

Boken kommer finnas för försäljning på plats för 100 kr/st.
Alla pengar går uteslutande till den ideella föreningen The Agency Swedens verksamhet. Vi jobbar med att motverka isolering och utanförskap genom att hålla öppet på RFSL i Sundsvall två dagar varje vecka. Vi arrangerar aktiviteter som brädspel, filmkvällar, pyssel och annat. Utöver detta har vi hand om en stor discord-server som har medlemmar över hela Sverige där vi har virtuella spelkvällar, bokcirklar och rollspel bland annat. Utöver detta åker vi ut på konvent i Sverige där föreningen har ett eget rum där vi erbjuder aktiveter, föreläsningar och kamratstöd. Våra profilämnen är nördkultur och att förebygga psykisk ohälsa. Att köpa boken är ett fantastiskt bra sätt att stötta oss och de volontärer som ger av sin tid och engagemang för att föreningen ska finnas, fungera och nå nya höjder.


RFSL Sundsvall Köpmangatan 18 Sundsvall
17 nov 2022
17.00 - 19.30

LONG: 17.309476 LAT: 62.388721 Adress: Köpmangatan 18, 852 31 Sundsvall
Dela denna sida