Shadowmaster + Strykjärn


Sundsvallsbandet Shadowmaster bildades som “Desert Crone” innan man bytte namn och hann då släppa en EP vid namn “Distorted Solitude”. 
Efter namnbytet har man hunnit göra succé på fjolårets Sundsvall Block Party och senare även släppt en hyllad självbetitlad debutplatta.

Norrlands motsvarighet till Electric Wizard är ett rutinerat gäng med erfarenhet från diverse lokalfavoriter som All Electric, The Moby Dicks, Dråp, Decomposed, Heinekent och Vånda. 
Således kan vi utlova en högklassig show där de domedagsframkallande riffen krossar allt och alla på sin väg att frammana mänsklighetens undergång.

STRYKJÄRN 

I ett drygt decennium har STRYKJÄRN outtröttligt manglat ut kompromisslös samhällskritik på löpande band. 
Med en evigt brinnande avsky mot allt som är, tre plattor, en demo, två USA-turnéer och ett nitiskt harvande i vårt avlånga land i bagaget har bandet bäst beskrivits som “en tvättäkta värmländsk hybrid, med en aggressiv mixtur av Panteras våld, Clawfingers groove och kirurgiskt mangel med exakt precision.” av NWT’s Jonathan Strandlund, pricksäkert!

Förutom att vara Värmlands svar på Pantera har bandets högst olämpliga upptåg stundtals nått virala nivåer, följ bandets sidor på sociala medier för att kontinuerligt mörbulta er själva med vanvett, allmänt brôt och värmländsk jävla metal i oändliga mängder!

Insläpp: 20.00
Shadowmaster: 21.00
Strykjärn 22.00

80 kronor för medlemmar // 100 kronor för icke medlemmar.

Ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus.


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
5 maj 2018
20.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida