Skraeckoedlan, Nekromant & Eartheater


Skraeckoedlan släppte sin tredje fullängdare, Eorþe (‘Earth’), den 15:e februari 2019 och den 31 maj spelar de på Club Deströyer tillsammans med Nekromant och Eartheater!

Skraeckoedlan
2009 hördes Ödlans vrål för första gången eka över den skandinaviska tundran, startskottet för ett av de mest ambitiösa och multidimensionella band att träda fram ur nordens skogar på senare år. Från psykedelia och progressiv rock bygger de häpnadsväckande världar fyllda av mystik och kryptozoologiska väsen, sinneslandskap i eskapismens rofyllda tecken. Deras senaste och hittills mest fulländade skapelse väntar lockande runt hörnet och kommer i februari månad att släppas lös på jorden. Eorþe (‘Earth’).

Bandet berättar: “Det här är utan tvekan vårt mest ambitiösa projekt hittills. Det har varit en verklig utmaning att göra Nils verk rättvisa och samtidigt få låtarna att fungera som helhet och var för sig, men ihärdighet och otaliga sömnlösa nätter har resulterat i det mäktigaste vi någonsin skapat.”

Nekromant
Nekromant är ett heavy metal-band som gjort sig ett namn i underjorden på grund av sin råa och ärliga variant på musiken de älskar. Vi snackar rå, tung och svängig hårdrock för dig som gillar The Sword, Black Sabbath och Pentagram. Kika in deras senaste släpp ”The Nekormant Lives”, ett av fjolårets vassaste släpp!

Eartheater
Halvlokala bandet Eartheater (Ånge) spelar en blandning av stoner och doom och kommer med sina domedagsriff att få taket att skaka och väggarna att rämna. Det är hungrigt, kompetent och tungt!

Köp biljetter! ↗


Club Deströyer Esplanaden 29 Sundsvall
31 maj 2019
21.00

LONG: 17.306234399999994 LAT: 62.38629619999999 Adress: Esplanaden 29, Sundsvall
Dela denna sida