Titanic The Exhibition


Titanic The Exhibition, är mycket mer än bara en utställning. Det är en fantastisk upplevelse, som tar oss tillbaka 110 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.

Flera historier har svensk anknytning då Titanics färd begav sig under en tid då många svenskar utvandrade till Amerika. Detta märktes exempelvis i att svenska var det andra största språket ombord på det osänkbara 269,08 meter långa fartyget.

Följ med på en känslomässig resa – genom berättelser, fotografier och privata föremål där du som besökare får uppleva historiens mest legendariska skepp på sin första och sista resa. Utställningen består av ca 200 originalföremål och flertalet återskapade interiörer i naturlig storlek.

Det är en så kallad tyst utställning där du som besökare guidas runt av ett ljudspår. Ljudspåret ingår i biljettpriset men du som besökare har möjligheten att välja om ni vill lyssna genom egen telefon (genom att ladda ner ljudspåret vid ankomst) och hörlurar eller hyra spelare och hörlurar på plats. Valet gör du i samband med köp av biljett och kommer i steget efter att du valt dag och tid för ditt besök. Ljudsåret finns på olika språk och det väljs på plats.

Köp biljett ↗


Gärdehov Johannedalsvägen 121 Sundsvall
4 aug 2022 - 31 aug 2022
00.00

LONG: 17.34851 LAT: 62.412555 Adress: Johannedalsvägen 121, Sundsvall
Dela denna sida