Lovaktiviteter

Nu väntar vi in årets höstlov! 

Vi laddar upp med varierande aktiviteter för Sundsvalls ungdomar under lovet! Gå in och kolla under flikarna nedan om det är något som du vill anmäla dig till. Det finns även spontanaktiviteter också!

Senast uppdaterad: 2023-09-25, 13:05

 

Program höstlovet 2023

Fredag 27 oktober

  • Rullskridskodisco, Halloween på Sporthallen 18.00
    Sundsvall Demolition Rollers bjuder in till HALLOWEEN RULLSKRIDSKODISCO i Sporthallen! Eventet är öppet för alla oavsett ålder och kön den 27 oktober mellan kl. 18.00-20.30. UTRUSTNING: Ta gärna med egna rullskridskor, skydd och hjälm. Vi har ett gäng kompletta utrustningar i barn- och vuxenstorlekar att låna. Dina egna inlines/rollerblades är tillåtna så länge dess hjul och bromsar inte lämnar märken på vår fina parkett, städa av dina skates ordentlig ifall du har använt dem utomhus. Det är obligatoriskt med hjälm för ALLA på hjul. ENTRÉ: 50 kr per rullande deltagare!

Lördag 28 oktober

Info kommer inom kort….

Söndag 29 oktober

Info kommer inom kort….

Måndag 30 oktober

Info kommer inom kort….

Tisdag 31 oktober

Info kommer inom kort….

Onsdag 1 november

  • Checka Jaken: Ola Aurell på Pipeline 20.00
    Checka Jaken är humorgruppen Teater Vanhedens förlängda arm där arbetet för att roa och underhålla nu får en naturlig fortsättning i rockklubben Pipelines klassiska lokaler. Den sjungande komikern Ola Aurell som kallats allt från “Geni” till “en sjuk jävel”. Ola är humorist på heltid sedan 2012, och turnerar runt Sverige och Skandinavien med sina själsfördärvliga alster och sitt glada vansinne. Köp biljett ↗

Torsdag 2 november

Info kommer inom kort….

Fredag 3 november

  • Föreläsning med Jack Werner, Tornhuset 18.00
    ”Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå” Hur vet du vad som är sant eller falskt? Och vad gör internet med vår verklighetsuppfattning? Frilansjournalisten Jack Werner berättar om den lättlurade människan, källkritik och vad vandringssägnerna vi sprider på sociala medier kan avslöja om oss själva. Fri entré!

Lördag 4 november

Info kommer inom kort….

Söndag 5 november

Info kommer inom kort….

Övriga lovaktiviteter

 

Saknar du utrustning under lovet?

Fritidsbanken ↗ lånar ut sport- och fritidsutrustning helt gratis i upp till 14 dagar, för alla åldrar.

 


Dela denna sida