Replokaler i Sundsvall

I Sundsvall finns det ett stort antal replokaler som i största del används av ungdomar varierande åldrar. Replokalerna finns utspridda i kommunen då bland fritidsgårdar, Domsaga Musikhus i samarbete med studieförbund och i Pipelines lokaler samt privata aktörer .

I december 1999 invigdes nio replokaler i Sidsjön och ett år senare var ytterligare nio klara. I det numera ombyggda snickeriet är verktygen inte längre hyvel och stämjärn, utan nu “snickras”det på att bygga musik med helt andra verktyg. Replokalerna drevs av Sundsvalls Kommun, Ungdomsavdelningen fram till oktober 2015, därefter tog studieförbundet Bilda över driften.

Privata replokaler i alla dess former finns överallt i Sundsvall. Lättast att nå dessa är nog genom privata kontakter och anslag på musikaffärer. Studieförbunden i stan kan också guida dig om du är i behov av att kunna spela musik. Här nedan kommer vi försöka att hålla er uppdaterad vilka replokaler som är lediga.

Domsaga Musikhus

Lokalerna kan bokas online på Domsagas hemsida. Gå till onlinebokning.
Kontaktperson Lillielle “Lillan” Magnusson Tel: 060-658 34 12. www.domsaga.se

Fritidsgårdar

Replokalerna kan finnas på fritidsgårdarna och bokas då i så fall i första hand av medlemmar på fritidsgården. Mer information om hur det funkar får du av kontaktpersonen på stället.

Övriga replokaler i Sundsvall

Saknas någon replokal?

Tipsa oss om du känner till någon ledig replokal info@ungisundsvall.se

 

Dela denna sida