Summer Stage Musikproduktion

Vill du lära dig att skapa musik med en dator? Under Summer Stage får du lära dig att producera elektronisk musik med en DAW (Digital Audio Workstation), varvat med lektioner, workshops och clinics om bland annat scenteknik, sceniskt uttryck och mycket annat, med erfarna ledare och föreläsare. I denna kurs krävs att du har en egen laptop och gärna en DAW. Har du egna hörlurar och ljudkort ta gärna med det också. Om du inte har en DAW så finns det flera gratis varianter för både Windows och MacOS.

Kostnad: Kostnadsfritt!
I kursen ingår lättare fika på för- och eftermiddag (lunch tar du med dig själv)

Kursen varar i 9 dagar med start måndag 17 juni och avslutas med en uppvisning fredagen den 28 juni (måndag till torsdag, första veckan och måndag till fredag, andra veckan).

Bekräftelse på om du kommer med eller inte skickas ut via mail veckan efter sista ansökan.

Anmälan är öppen 1 februari till 7 maj!

OBS!  Anmälan till Summer Stage är bindande och betyder att du som deltagare måste kunna närvara varje dag under kursens gång. Summer Stage har ett begränsat antal platser så blir du antagen och inte dyker upp utgår en straffavgift! Vill du senare avboka din anmälan till kursen måste du göra det innan 7 maj till frida.hjalmarsson@sundsvall.se ↗

Anmälan är nu stängd!

 

 

Dela denna sida