Film och Foto

Filmfoto är kursen för dig som vill skaffa dig grundläggande kunskaper i visuellt berättande och hitta ditt personliga uttryck som filmfotograf.

Du kommer under kursens alla tillfällen lära dig det filmiska språket, tekniken och få kunskap om den roll en filmfotograf har i en produktion. Undervisningen består av övningar som tex kamerateknik, ljussättning, komposition och arbetsmetoder. Kurserna hålls på Ung Film i Sundsvall och är ett samarbete med Film Västernorrland.

Kursledare är Johan Lehman och arbetar nu som tekniker på Film Västernorrland. Johan är och är en aktiv filmfotograf med en lång rad kortfilmer på sitt cv.

Kursen i Filmfoto är en förgrening av vårt talangprogram SCHVUNG och kommer gå parallellt som denna. Vi kommer att ha plats för 6 deltagare. Målet är att deltagarna i de olika spåren ska kunna samarbeta för att förverkliga de olika filmprojekten.

Kurserna hålls på Ung Film i Sundsvall i samarbete med Film Västernorrland.

Vem kan söka?

Du ska vara 16-26 år. Kursen hålls på Ung Film i Sundsvall men är öppen för deltagare från hela länet. Att delta är gratis.

Var

Ung Film, Esplanaden 21, Sundsvall.

När

Tisdagar 18.00-20.00 under perioden 3 november till 22 december.

Sista ansökningsdag 25 oktober

Skicka din anmälan via formuläret nedan!

Anmäl dig här!
* anger obligatoriska fält
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara kontaktuppgifterna tills vi beviljat eller nekat anmälan. I det fall där anmälan är beviljad så har vi kvar kontaktuppgifter tills aktiviteten är genomförd och avslutad. Alla data raderas därefter! Sundsvalls kommun behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer på www.sundsvall.se/personuppgifter.