Sundsvalls gatuartister 2017

Nu är det äntligen sommarlov och Sundsvall kommun bjuder er på ett kulturellt inslag i form av 9 gatuartister som kommer att underhålla på gator och torg samt äldreboende.

Av ett antal sökande valdes 9 ut. Den 21 juni är startskottet och de ska sedan spela på många centrala platser i kommunen som möjligt fram till och med V27.

Intäkter skänks till välgörande ändamål
Alla intäkter som folk ger till gatuartisterna kommer oavkortat gå till ShelterBox ↗ – Katastrofhjälp & Tjejjouren Skogsrå ↗

#gatuartister2017

Har du frågor om Gatuartisterna hör gärna av er till oss!!

Rebecca Lampinen
rebecca.lampinen@sundsvall.se ↗
073-275 55 81

Mikael Hedman
mikael.hedman@sundsvall.se ↗
072-146 56 80

Här är våra gatuartister


Emelie, Karin och Ellentin,

Några mycket charmiga accapellasångare som till hösten börjar tredje året på Hedbergskas musikestetiska program. Vi sjunger allt ifrån folkvisor till poplåtar, gärna flerstämmigt.


Joel och Eva

Har ni hört kombinationen av fiol och trummor tidigare, med allt ifrån toner från Sverige till Mellanöstern? Spännande tycker vi, för experimentera med låtar är något vi inte kan få nog av! Hoppas vi syns i sommar! Woho, nu kör vi!


Amanda Cederberg

Jag är en glad 18-åring som spelar tvärflöjt. Jag gillar att spela alla möjliga genrer, allt från klassiskt, marscher och folkmusik till pop och rock. 


Elian Hägglund

Din lokala musik snubbe är en galen 16 årig  grabb, som plinkar på guran sådär.  Konsumerar även Kaffe, Let’s come and sing with me Woho. 


Amanda Östman och Lina Fransson Norberg

Vi är en duo på två glada tjejer som spelar gitarr och sjunger allt från visor till hårdrock. Vi går på estet musik på Hedbergska, Lina första året och Amanda andra.

Senast uppdaterad: 2022-11-23, 08:51

Dela denna sida