Sundsvalls gatuartister 2019

Nu är det äntligen sommarlov och Sundsvall kommun bjuder er på ett kulturellt inslag i form av 6 gatuartister som kommer att underhålla på gator och torg.

Av ett antal sökande valdes slutligen 6 ut. Den 17 juni är startskottet och de ska sedan spela på många centrala platser i kommunen som möjligt fram till och med V 27.

Intäkter skänks till välgörande ändamål
Alla intäkter som folk ger till gatuartisterna kommer oavkortat gå till Barnens Guldkant ↗

Har du frågor om gatuartisterna hör gärna av er till oss!!

Rebecca Lampinen
rebecca.lampinen@sundsvall.se  ↗
phone 073-275 55 81 ↗

Våra gatuartister

Esperanza S.R

Jag är en glad tjej på 19 år som verkligen tycker om att spela gitarr och sjunga. Jag spelar allt från gamla folkvisor och lite av 50-talet till en massa annat från här och där!

 

Kelly Almqvist

Kelly Almqvist heter jag och jag är en 18-åring som största delen av mitt liv bott på Alnö. Musiken har alltid varit en stor del av mitt liv och tagit sitt uttryck i både sång, dans och fiolspel.
Det jag vill med min musik är att ge människor en liten paus från vardagsstressen och inge glädje och hoppfullhet.

 

Samuel Jonsson

Jag heter Samuel Jonsson. Jag är 16 år och spelar altsaxofon. Jag spelar i flera olika orkestrar och ska spela med landslaget i blåsorkester senare i sommar. Jag kommer främst att spela jazz och folkmusik.

 

 

Elian Hägglund

Jag heter Elian Hägglund! Jag är en ung musiker i Sundsvall som spelar stränginstrument. Jag har nyligen släppt mitt första EP på Spotify. Kontakt: 073 263 65 78 ↗

 

Truls Klubb

Truls spelar meditativa melodier och rytmer på sin Lotus Drum. Ljudet av trumman tillåter shamanen att resa mellan de fysiska och spirituella världarna.

 

 

Adde Chruzander

Jag heter Adde Chruzander och är 17 år. Jag är en person som brinner för musiken. Att sjunga och spela gitarr är det roligaste som finns, enligt mig! Jag har sjungit så länge jag kan minnas, och jag hoppas jag kan fortsätta resten av mitt liv.

Senast uppdaterad: 2022-11-23, 08:43

Dela denna sida