Sundsvalls fritidsgårdar

Viktig information

Våra fritidsgårdar berörs av ändringar i verksamheten på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut! Håll dig uppdaterad via denna sida!


Lovaktiviteter

Under sommarlovet planerar fritidsgårdarna för en rad aktiviteter för dig. Men kom ihåg! Covid-19 har inte lov. Ta ditt ansvar.
Ha det så trevligt på lovet men kom ihåg att hålla avstånd och umgås bara med familj och nära vänner. Det är allas skyldighet att ta ansvar. Känner du dig det minsta sjuk? Testa dig för covid-19 och håll dig hemma. Håll i och håll ut!

Läs mer om alla aktiviteter


I Sundsvall finns idag 13 fritidsgårdar som är belägna nära centrala delen av stan samt i ytterområdena. Här kan du ta del av olika typer av aktiviteter med ett gratis medlemskort.

Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv. Vill du delta i aktiviteterna på fritidsgårdarna ska du vara 13 år fyllda eller gå i årskurs 6 och skaffa ett medlemskort som är kostnadsfritt – det gör du på fritidsgården!

 

Här är en karta som visar alla fritidsgårdar!   

Se större karta

Dela denna sida