Kick-off för NÄTVERKET


Välkommen till en kick-off med peppiga workshops och föreläsningar kring ungas engagemang, ungas inflytande och påverkansmöjligheter.

Det blir en kväll där du kommer träffar andra unga som är med i NÄTVERKET och som också är engagerade… precis som du. Givetvis bjuder vi på fika.

Vill du delta på kick-offen för NÄTVERKET 12 oktober så antingen kontaktar du din närmaste fritidsgård och meddelar att du vill vara med på kick-offen ELLER så kommer du bara dit och deltar.

Kick-offens pepp-föreläsare

Bild på Gisella AbbasGiselle Abbas är en driven mångsysslare. Hon är bland annat mental tränare, föreläsare, moderator, företagare och projektledare inom dataspelsbranschen. Självledarskap och drivkraft har alltid varit Giselles nycklar och nu ska hon dela med sig av sina erfarenheter. Vi kommer även att få ta del av värdefulla tips på hur man kan använda sig av sitt självledarskap för att skapa skillnad för sig själv och i samhället.

Workshopledare

Louise SundströmLouise Sundström är ledare för Geek Girl där tjejer på låg- och mellanstadiet får arbeta och utveckla sitt intresse för teknik. Hon har pratat på TEDxYouth@Sundsvall och varit nominerad till Årets Tech Tjej 2021 av Microsoft. Hon älskar att vara kreativ och komma på nya idéer.
”Från idé till succé” är en workshop som handlar om hur du utvecklar dina idéer. Hur går man från idéer till en färdig produkt, företag eller konsert? Vilka utmaningar finns och vad tycker användarna?

 

 

Blev du nyfiken eller vill veta mer om NÄTVERKET?
Kontakta Pia Fjällmo – Demokratisamordnare Sundsvalls kommun
pia.fjallmo@sundsvall.se ↗ eller 070-190 78 81 ↗


Tornhuset Köpmangatan 15 Sundsvall
12 okt 2022
18.00 - 20.00

LONG: 17.304792 LAT: 62.38894 Adress: Köpmangatan 15, 852 32 Sundsvall
Dela denna sida