Lastkaj 14 – Livestream från Pipeline


29 maj är det dags att bänka sig i soffan för ännu en livestreamad konsert från Pipeline! Denna gång bjuder vi på ösig punk med Lastkaj 14. Givetvis varvas spelningen av intervjuer med bandet á la Pipeline-TV! Konserten presenteras av Pipeline & Kontaktnätet, med stöd av Kulturrådet.

Streamlänk dyker upp inom kort. Håll koll på facebook ↗!

LASTKAJ 14
I likhet med ikoner som Ebba Grön, Sex Pistols och Ramones spelar även Lastkaj 14 punk men där tar nog dom gemensamma nämnarna slut. En bättre beskrivning av trallpunkarnas musik är att tänka sig valfritt album med Lars Winnerbäck som man spelar på 78 varv istället för 33. Vemodigt, melodiskt med catchiga refränger, allt utfört i ett jävla tempo och med en konstant frenesi och attityd. De mörka, syrliga och samhällskritiska texterna sjungs av alla medlemmar i gruppen vilket ger en bredd som är svårslagen.

Det finns nog få band i Sverige som turnerat så frekvent som Lastkaj senaste 5 åren och de har hunnit med länder som Sverige, Tyskland, Norge och Finland. Alltifrån utsålda festivaler med 2000 i publiken till små källarlokaler med 7 betalande har hunnits med. Ingen klubb, festival eller källare är för liten eller stor för att få en rejäl dos trallpunk.

Lyssna på Lastkaj 14 ↗


Information om streaminglänk
29 maj 2021
20.00

LONG: 0 LAT: 0 Adress: ,
Dela denna sida