The Mamas – Livestream från Stöde Kyrka


2020 vann The Mamas den svenska Melodifestivalen med låten ”Move” och 2021 tog de återigen pallplats då de slutade Topp3 med låten In the middle efter att ha vunnit sin deltävling stort och gått raka vidare till final.

The Mamas är supergruppen som slog igenom över en natt som körsångerskor. Genomslaget kom direkt efter att de medverkat i Melodifestivalen 2019 tillsammans med John Lundvik vid hans framträdande i svenska Melodifestivalen 2019 med bidraget ”Too Late For Love”. Resultatet blev slående, inte bara för John utan även för The Mamas när de tillsammans sjöng hem vinsten i finalen på Friends Arena. Detta efter att bidraget fick högsta poäng, inte bara av publiken, utan också av samtliga medverkande juryländer vilket aldrig tidigare inträffat. Ett historiskt ögonblick! The Mamas fick följa med John Lundvik för att representera Sverige i ESC 2019 som gick av stapeln i Tel Aviv och det resulterade i en femte plats! 2020 vann de själva och 2021 tog de återigen en pallplats.

The Mamas är en grupp på 3 sympatiska superdivor – Ash Haynes, Loulou Lamotte & Dinah Yonas Manna – med talang utöver det vanliga!

OM restriktionerna medger kommer vi självklart att släppa upp biljetter så alla får möjlighet att se konserten live. I dagsläget planerar vi för enbart en livestream men vi håller alla tummar.

Biwa PopUp presenteras med stöd från Kulturrådets krisstöd.


Boka biljett för livestream
21 maj 2021
19.00

LONG: 0 LAT: 0 Adress: ,
Dela denna sida