Bredsands fritidsgård

Bredsands Fritidsgård – mötesplatsen för områdets ungdomar – är beläget en liten bit nedanför Bredsands skola i Strandparkens första höghus. Vi har dock kort promenadväg både till skogen och havet med fin badstrand.
Lokalerna är i två plan. Bostadsområdet består av både villa- och hyreshusbebyggelse och här i området bor många barn och ungdomar som vi hälsar välkomna till Fritidsgården. Vi har öppet för dig som fyllt 13 år eller går i 6:e klass

Kontaktinfo och öppettider

Kontakt

Tel: 073-027 83 78 ↗
Facebook: Följ oss på Facebook. ↗
Instagram: Följ oss på Instagram. ↗
Enhetschef: Stephan Gusenleitner ↗

Öppettider

Måndag: 18.00-21.30 (Årskurs 6: 18.00-20.00)
Onsdag: 18.00-21.30 (Årskurs 6: 18.00-20.00)
Fredag: 18.00-23.00 (Årskurs 6: 18.00-21.00)

Adress

Tallvägen 3A
854 66 Sundsvall
Vägbeskrivning ↗

Profil (Social utveckling och delaktighet)

Bredsands Fritidsgård är en viktig social mötesplats för många ungdomar i området. Ungdomar av olika kön, etnicitet och bakgrund vår profilering och våra ledord kommer därför att vara social utveckling och delaktighet. Focus i verksamheten ska ligga på aktiviteter som ger möjlighet för unga att utveckla sin sociala kompetens och EQ (Emotionella intelligens). Redan idag finns detta moment i många av våra aktiviteter men vi kommer att arbeta mer medvetet för att kunna fördjupa detta ytterligare.

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Vad händer under våra lov?

Se vilka aktiviteter vi har planerat i vår lovkalender

Kommande större aktivitet i Bredsand

Inget inbokat ännu...

 

Dela denna sida