Centrumvillan

Centrumvillan är en mötesplats som har öppet tisdag, onsdag och fredag. Torsdagar arbetar vi med riktad verksamhet. För att besöka oss måste du ha fyllt 12 år eller gå i årskurs 6. Du är fortsatt välkommen tills det år du fyllt 18 år. Alla ungdomar behöver ett medlemskort för att besöka oss som är gratis.

Aktiviteter vi erbjuder i våra lokaler är öppen hall, boxning, studio, dans, bio med mera. Vi har också utomhusaktiviteter i vårt närområde som discgolf, pumptrack, volleyboll och fina grönområden. Centrumvillan samverkar med Granholms fritidsförening. Vi erbjuder i samverkan gå bingo runt Sticksjön några gånger under året, där även fritidsgården hålls öppen.

Centrumvillan jobbar med att få ungdomar att kunna påverka sin fritid genom demokrati och en inflytandemodell. Verktyg vi använder oss av är samtal, stormöten och mentimeter. Vi jobbar med delaktighet enligt KEKS kvalitetetssystem samt barnkonventionen ↗. Vi är även HBTQ+-certifierade.

Kontaktinfo och öppettider

Kontakt

Telefon: 073-040 55 38 ↗
Facebook: Följ oss på Facebook. ↗
Instagram: Följ oss på Instagram ↗

Enhetschef Rebecca Lampinen
Tel: 073-2755581
Epost: rebecca.lampinen@sundsvall.se ↗

Öppettider

Tisdag: 18.00-21.30
Onsdag: 18.00-21.30
Torsdag: 18.00-21.30 (Riktad verksamhet)
Fredag: 18.00-23.00

Adress

Varbergsvägen 8
857 32 Sundsvall
Vägbeskrivning ↗

Gemensam värdegrund

  • Trygg miljö
  • Engagerad mötesplats
  • Drogfritt
  • Respektfullt förhållningssätt

HBTQ+-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq+-perspektiv (begreppet hbtq+ avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

Trygghetsarbete

Centrumvillan bedriver trygghetsarbete tillsammans med Granloholms trygghetsgrupp, där även representanter för skola, polis , kyrka, hyresgästförening och räddningstjänst ingår. Gruppen arbetar bland annat med att arrangera trygghetsvandringar i området, samverka vid olika evenemang samt att kartlägga trygghet och trivsel i Granloholm.

Kontaktperson: Maria Löfqvist ↗, 060-19 17 66 ↗

 

Vad händer under våra lov?

Se vilka aktiviteter vi har planerat i vår lovkalender

Kommande aktiviteter i Granloholm

Inget inbokat ännu...

 

Dela denna sida