Centrumvillan

Viktig information!

Vår fritidsgård berörs av ändringar i vår verksamhet på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare hos oss. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut!   Håll dig uppdaterad via denna sida!


Centrumvillan är ett allaktivitetshus som ligger i Granloholm. Här finns det närhet till affär, kyrka, restauranger och fritids, dagis och Sticksjö skola som ligger i anknytning till Centrumvillan. Bibliotek och danslokal finns inne i Centrumvillan. På Centrumvillan finns det möjligheter att hyra lokaler. Vi har samlingssal, gymnastiksal, replokal, keramik lokal. Ett mötesrum där du och din förening kan ha möten. Ibland har vi olika arrangemang i samlingssalen som föredrag eller teater. Har du förslag och idéer så kom med dem och vi hjälper dig med lokal.

Regler och värdegrund

Det här förväntar vi oss av dig:
♦ Lämna skorna vid skogränsen.
♦ Ta av dig jackan inne på fritidsgården.
♦ Ingen energidryck tas med in.
♦ Inga nötter tas med in.
♦ Plocka upp efter dig.
♦ Var schysst mot andra.

Vi har nolltolerans mot:
♦ Mobbing.
♦ Våld.
♦ Alkohol och andra droger.

Det här kan du förvänta dig av oss:
♦ ha en egen identitet
♦ egen utveckling
♦ positiv förväntan
♦ rättvisa
♦ möjlighet att påverka
♦ ta ansvar
♦ uttrycka dig

Kontaktinfo och öppettider

Kontakt
Tel: 060-19 17 66
Hemsida: www.centrumvillan.se
Facebook: Följ oss på Facebook
Enhetschef: Carina Seger

Öppettider
Måndag, tisdag, torsdag 18.00-21.30
Fredag 18.00-23.00

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

 

Dela denna sida