Indals fritidsgård

Viktig information!

Vår fritidsgård berörs av ändringar i vår verksamhet på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare hos oss. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut!   Håll dig uppdaterad via denna sida!


Indals Fritidsgård är inrymd i Häreborg allaktivitetshus. Vi verkar i samma lokaler som bl.a. bibliotek, biograf, pizzeria. Här kan du spela biljard, pingis, TV-spel eller bara fika och umgås. Disco, filmvisning, turneringar, biobesök, etc. Vi har aktiviteter som Biljard, Pingis, Innebandy, Tv-spel. Vi anordnar även tema aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo och öppettider

Öppettider

Måndagar och Onsdagar 17.00-21.30 

Kontakt

Telefon fritidsgård: 073 271 26 18.
Instagram: instagram.com/indalsfritidsgard.
Snapchat: Villantv2020.
Fritidsledare: Tobias Pernu & Viktoria Rosendahl.
Ansvarig chef: Carina Seger. Tel: 060-19 19 56.

Adress

Härevägen 2
860 40 Indal
Vägbeskrivning

Verksamhet

Just nu satsas det mycket på Indals fritidsgård. Stora investeringar är gjorda såsom bygge av café del, nya ljud anläggningar och en filmhörna med den senaste tekniken och filmduk. Vi har drivna och engagerade fritidsledare.

På Indals fritidsgård jobbar vi mycket med ungdoms delaktighet, främst genom vår café grupp som driver fritidsgårdens café. Men också genom att erbjuda olika grupper, som tillsammans med fritidsledarna planerar och skapar verksamhet på fritidsgården.

Utöver den öppna verksamheten erbjuder vi också ett stort utbud av resor och friluftsliv under loven, utifrån ungdomarnas vilja och önskemål. Därför anordnar vi alltid ett öppet möte inför loven, där ungdomarna kan göra sin röst hörd.

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

 

Se på kartan var fritidsgården ligger

Dela denna sida