Indals fritidsgård

Indals Fritidsgård är inrymd i Häreborg allaktivitetshus. Vi verkar i samma lokaler som bl.a. bibliotek, biograf, pizzeria. Här kan du spela biljard, pingis, TV-spel eller bara fika och umgås. Disco, filmvisning, turneringar, biobesök, etc. Vi har aktiviteter som Biljard, Pingis, Innebandy, Tv-spel. Vi anordnar även tema aktiviteter av olika slag. Ungdomar som börjar i årskurs 6 på höstterminen är välkommen till oss på fritidsgården och kan fortsätta att besöka oss tills det år man fyller 18.

Kontaktinfo och öppettider

Öppettider

Måndag och torsdag 17.00-21.30

Kontakt

Telefon fritidsgård: 073-0229158 ↗
Instagram: instagram.com/indalsfritidsgard. ↗
Snapchat: Villantv2020.

Enhetschef Rebecca Lampinen
Tel: 073-2755581
Epost: rebecca.lampinen@sundsvall.se ↗

Adress

Härevägen 2
860 40 Indal
Vägbeskrivning ↗

Verksamhet

Just nu satsas det mycket på Indals fritidsgård. Stora investeringar är gjorda såsom bygge av café del, nya ljud anläggningar och en filmhörna med den senaste tekniken och filmduk. Vi har drivna och engagerade fritidsledare.

På Indals fritidsgård jobbar vi mycket med ungdoms delaktighet, främst genom vår café grupp som driver fritidsgårdens café. Men också genom att erbjuda olika grupper, som tillsammans med fritidsledarna planerar och skapar verksamhet på fritidsgården.

Utöver den öppna verksamheten erbjuder vi också ett stort utbud av resor och friluftsliv under loven, utifrån ungdomarnas vilja och önskemål. Därför anordnar vi alltid ett öppet möte inför loven, där ungdomarna kan göra sin röst hörd.

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Vad händer under våra lov?

Se vilka aktiviteter vi har planerat i vår lovkalender

Kommande aktiviteter i Indal/Liden

Inget inbokat ännu...

 

Se på kartan var fritidsgården ligger

Dela denna sida