Lidens fritidsgård

Fritidsgården i Liden ligger i Lidens skola där vi samnyttjar uppehållsrummet tillsammans med skolan. Hos oss kan du spela pingis, biljard med mera. Vi satsar mycket på friluftsliv och utomhus aktiviteter, därför kan den öppna verksamhet i Liden ibland hålla stängt. Då vi istället erbjuder en fritidsgård på hjul med varierande aktiviteter utomhus. Ungdomar som börjar i årskurs 6 på höstterminen är välkommen till oss på fritidsgården och kan fortsätta att besöka oss tills det år man fyller 18.

Kontaktinfo och öppettider

Öppettider

Tisdag 17.00-21.00

Kontakt

Telefon fritidsgård: 073-0229158 ↗
Instagram: instagram.com/indalsfritidsgard. ↗
Snapchat: Villantv2020.

Enhetschef Rebecca Lampinen
Tel: 073-2755581
Epost: rebecca.lampinen@sundsvall.se ↗

Adress

Husåvägen 15
860 41 Liden
Vägbeskrivning ↗

Verksamhet

Vid aktiviteterna utomhus använder vi oss av fritidsgårdens minibuss för att transportera oss till de olika aktiviteterna. Som ungdom har du stor möjlighet till att påverka aktiviteterna genom dialog med fritidsledarna.

Vi ser också att man har ett godkännande från målsman när man deltar i vår verksamhet “en fritidsgård på hjul”, vilket fritidsledarna kontrollerar innan varje aktivitet.

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Vad händer under våra lov?

Se vilka aktiviteter vi har planerat i vår lovkalender

Kommande större aktivitet i Indal/Liden

Inget inbokat ännu...

 

 

Se på kartan var fritidsgården finns!

Dela denna sida