Lidens fritidsgård

Viktig information!

Vår fritidsgård berörs av ändringar i vår verksamhet på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare hos oss. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut!   Håll dig uppdaterad via denna sida!


Fritidsgården i Liden ligger i Lidens skola där vi samnyttjar uppehållsrummet tillsammans med skolan. Hos oss kan du spela pingis, biljard med mera. Vi satsar mycket på friluftsliv och utomhus aktiviteter, därför kan den öppna verksamhet i Liden ibland hålla stängt. Då vi istället erbjuder en fritidsgård på hjul med varierande aktiviteter utomhus.

Verksamhet

Vid aktiviteterna utomhus använder vi oss av fritidsgårdens minibuss för att transportera oss till de olika aktiviteterna. Som ungdom har du stor möjlighet till att påverka aktiviteterna genom dialog med fritidsledarna.

Vi ser också att man har ett godkännande från målsman när man deltar i vår verksamhet “en fritidsgård på hjul”, vilket fritidsledarna kontrollerar innan varje aktivitet.

Kontaktinfo och öppettider

Öppettider

Tisdag 18.00-21.30

Kontakt

Telefon fritidsgård: 072 181 26 90
Instagram: instagram.com/indalsfritidsgard
Snapchat: Villantv2020
Fritidsledare: 
Tobias Pernu & Viktoria Rosendahl
Ansvarig chef: Carina Seger. Tel: 060-19 19 56

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Se på kartan var fritidsgården finns!

Dela denna sida