Matfors fritidsgård

Matfors Fritidsgård, är en modern fritidsgård i ett gammalt anrikt hus mittemot brandstationen i bruksområdet. Vår profil är kreativitet då verksamheten är främst inriktad mot skapande verksamhet, och inkluderar konst, hantverk och musik.

Några av våra populära arrangemang är spökhus och tävlingar. Förutom pingis och biljard har vi ett gym, biorum, repolokal och en midistudio. Vi har även en Mekverkstad för bl.a EPA-traktorer. Varje månad hyr vi idrottshallen och badet för att idrotta och leka. Varje vecka arrangeras ”Walk and Talk” för att främja god hälsa och samvaro.

Läger i Lögdö Vildmark samt nöjes och aktivitetsresor är populära sommaraktiviteter. Utanför huset finns en gård med basketplan samt grillplats.

Vi jobbar med delaktighet, så det är ungdomarna som jobbar i vårt café. Du kan även starta egna intresseföreningar hos oss. Vi jobbar med jämställdhet, jämlikhet och likabehandling.

Vi vill främja en god hälsa och ge trygghet för dig som ungdom så vi har drog, tobaks och energidrycksförbud på Matfors Fritidsgård.

Om du vill nå oss, så kan du ringa på tel: 060-658 51 08, 073 270 94 69 eller skicka ett mail till:

Personal: Jonas Sjödin
jonas.sjodin@sundsvall.se
Personal: Birgit Othzen
birgit.othzen@sundsvall.se
Personal: Gunilla Flodin
gunilla.gustavsson@sundsvall.se

Enhetschef: Eva Ström:
eva.strom@sundsvall.se

Facebook: Följ oss på Facebook
Hemsida: www.matforsgarden.se

Öppettider
Tisd 16.00-21.00
Onsd 16.00-21.00
Fred 18.00-24.00
Lörd 18.00-23.00 (Till och med 29/12)

 

Kommande evenemang i Matfors

Inget inbokat ännu...