Matfors fritidsgård

Matfors Fritidsgård, är en modern fritidsgård i ett gammalt anrikt hus mittemot brandstationen i bruksområdet. Vår profil är kreativitet då verksamheten är främst inriktad mot skapande verksamhet, och inkluderar konst, hantverk och musik. Ungdomar som börjar i årskurs 6 på höstterminen är välkommen till oss på fritidsgården och kan fortsätta att besöka oss tills det år man fyller 18.

Kontaktinfo och öppettider

Kontakt

Tel: 073-270 94 69 ↗
Personal: Jonas Sjödin ↗
Personal: Gunilla Gustavsson ↗
Personal: Saga Ögren
Facebook: Följ oss på Facebook. ↗
Instagram: Följ oss på Instagram. ↗

Enhetschef Rebecca Lampinen
Tel: 073-2755581
Epost: rebecca.lampinen@sundsvall.se ↗

Öppettider

Tisdag: 16.00-21.00
Onsdag: 16.00-21.00
Fredag: 18.00-24.00

Adress

Bruksgatan 20
864 33 Matfors
Vägbeskrivning ↗

Verksamhet

Några av våra populära arrangemang är spökhus och tävlingar. Förutom pingis och biljard har vi ett gym, biorum, repolokal och en midistudio. Varje månad hyr vi idrottshallen och badet för att idrotta och leka. Varje vecka arrangeras ”Walk and Talk” för att främja god hälsa och samvaro.

Läger i Lögdö Vildmark samt nöjes och aktivitetsresor är populära sommaraktiviteter. Utanför huset finns en gård med basketplan samt grillplats.

Vi jobbar med delaktighet, så det är ungdomarna som jobbar i vårt café. Du kan även starta egna intresseföreningar hos oss. Vi jobbar med jämställdhet, jämlikhet och likabehandling.

Vi vill främja en god hälsa och ge trygghet för dig som ungdom så vi har drog, tobaks och energidrycksförbud på Matfors Fritidsgård.

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Vad händer under våra lov?

Se vilka aktiviteter vi har planerat i vår lovkalender

Kommande större aktivitet i Matfors

Inget inbokat ännu...

 

Dela denna sida