Nacksta fritidsgård

Viktig information!

Vår fritidsgård berörs av ändringar i vår verksamhet på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare hos oss. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut!   Håll dig uppdaterad via denna sida!


Nacksta Fritidsgård är en attraktiv mötesplats för områdets ungdomar. Vi vill under fria former underlätta och ge utrymme för ungdomars möten. Fritidsgården erbjuder både fast och spontan verksamhet för ungdomar från årskurs 6 eller 12 år till höstterminen det år du fyller 19. Verksamheten är drogfri.

Kontaktinfo och öppettider

Kontakt

Tel: 073-271 17 13.
Hemsida: www.nackstafritidsgard.se.
Facebook: Följ oss på Facebook.
Instagram: Följ oss på Instagram.
Enhetschef: Elisabeth Orre Tel: 070-210 79 22.

Öppettider

Måndag: 18.00-21.30.
Tisdag: 18.00-21.30.
Torsdag: 18.00-21.30.
Fredag: 18.00-23.30.

Adress

Axvägen 5
853 50 Sundsvall
Vägbeskrivning

Verksamhet

Alla fritidsgårdar i Sundsvalls kommun blir HBTQ-certifierade under våren 2019. Att bli certifierad verksamhet innebär att:

  1. personal som arbetar på Sundsvalls kommuns fritidsgårdar har ökad kunskap om HBTQ, normer samt konsekvenser av normer för hälsa och livsvillkor för HBTQ-personer
  2. fritidsgården har påbörjat sitt förändringsarbete för en öppen och inkluderande arbetsmiljö, samt ett välkomnande bemötande av besökare, utifrån ett HBTQ-perspektiv.

ALLA är välkomna till oss!
ALLA=oavsett KönKönsöverskridande identitet eller uttryckEtnisk tillhörighetReligion eller annan trosuppfattningFunktionsnedsättningSexuell läggningÅlder

 

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

 

Karta som visar var fritidsgården finns

Dela denna sida