Skönsmons fritidsgård

Till Skönsmogården kommer ungdomar för att träffa kompisar, spela spel, sjunga, dansa eller bara för att vara tillsammans! Skönsmogården är en mötesplats för alla ungdomar och du är välkommen från det år du fyller 13 år.

Ibland gör vi aktiviteter utanför fritidsgården, såsom; studiebesök, går på en fotbollsmatch, spelar bowling eller tar en fika på stan! Vi tar gärna emot förslag från dig om vad just du vill göra på din fritid och tillsammans med fritidsgården!

För ungdomar med funktionsvariationer är fritidsgården en mötesplats du kan besöka tills att du fyller 21 år – eller så länge du går i gymnasieskola.

Skönsmons fritidsgård är öppen enbart för ungdomar med funktionsvariationer varje onsdagskväll. Måndagsverksamheten på Skönsmogården är också riktad till ungdomar med funktionsvariationer – även om fritidsgården är öppen för alla på måndagskvällar.

Om du behöver ledsagning eller är i behov av personlig assistans, är naturligtvis assistent/kontaktperson/ledsagare välkomna att följa dig till Skönsmogården.

Tel: 060-658 34 10
Hemsida: www.skonsmogarden.se
Facebook: Följ oss på Facebook
Enhetschef: Elisabeth Orre

Öppettider
Måndagar: 17.30 – 21.30 Tillsammans med Fritid för Alla ( 20.00 för åk 6 )
Tisdag: Stängt
Onsdag: 17.30 – 20.30 OBS! Riktad verksamhet för funktionshindrade ungdomar
Torsdag: 17.30 -21.30 
Fredag: 17.30 – 23.30 ( 21.30 för åk 6)

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

 

Share