Stöde fritidsgård

Välkommen till Stödehuset, allaktivitetshuset. Vi har öppet för ungdomar från årskurs 7 och uppåt. Måndag & Onsdag har vi även öppet för årskurs 6. Medlemskortet för ett läsår är gratis och hämtas på fritidsgården. Hit kan du komma och spela biljard, spela tv-spel, bada, basta, använda våra publika datorer som är gratis eller ta en fika i vårat café och umgås med kompisar. All verksamhet är naturligtvis drogfri.

Vi har stora öppna lokaler där vi bedriver allt från fotboll, innebandy och spökboll. Mycket dans och musik, pingis, filmkvällar med bio-stolar, en upprustat musikrum och vår fina popcornmaskin.

På loven hittar vi alltid på något extra tex övernattning, aktiviteter som Strike club, Bio, Mid Adventure, grillkvällar m.m. Fredagar siktar vi på att ha lite olika teman med tävlingar/utmaningar i alla dess former. Vi har även tillgång till Stödehusets bad och Jakt/Golf simulator och även idrottshallen uppe på skolan!

Händer under sommarlovet  2019

Fritidsgården är stängd nu men vi öppnar åter igen V 34!
Men se nedan för våra sommarlovsaktiviteter…

19 juni. Poolparty 18.00-21.00

4 juli. Utflykt till Furuvik
Bussen är nu bokad så nu drar vi till Furuvik i sommar! Är du gårdsmedlem och vill hänga med så anmäl dig nu till oss. Det enda du behöver betala är mat under dagen. Obs! Anmälan är bindande

Öppettider:

Måndag 18-21 (Från årskurs 6 och uppåt..)
Onsdag 18-21 (Från årskurs 6 och uppåt..)
Fredag 18-23  (Från årskurs 7 och uppåt..)

Kontakt:

Tel: 060-658 34 15 Facebook: Följ oss på Facebook Ansvarig: Patrik Söderberg

Personal

Eva-Marie Söderberg Mats Edlund Camilla Engholm Julia Berglund Adam Kerfstedt

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

Share