Stöde fritidsgård

Viktig information!

Vår fritidsgård berörs av ändringar i vår verksamhet på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare hos oss. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut!   Håll dig uppdaterad via denna sida!


I Stödehuset finns en fritidsgård, mötesplats för alla ungdomar. Måndag och onsdag från årskurs 6 och uppåt, fredag från årskurs 7 och uppåt. Hit kan du komma och spela biljard, spela tv-spel, bada, basta, använda våra publika datorer som är gratis eller ta en fika i vårat café och umgås med kompisar. All verksamhet är naturligtvis drogfri. 

Vi har stora öppna lokaler där vi bedriver allt från fotboll, innebandy och spökboll. Mycket dans och musik, pingis, filmkvällar med bio-stolar, en upprustat musikrum och vår fina popcornmaskin.

På loven hittar vi alltid på något extra som till exempel övernattning, aktiviteter som Strike club, Bio, Mid Adventure, grillkvällar med mera. Fredagar siktar vi på att ha lite olika teman med tävlingar/utmaningar i alla dess former. Vi har även tillgång till Stödehusets bad och Jakt/Golf simulator och även idrottshallen uppe på skolan!

Öppettider

Måndag 18-21 (Från årskurs 6 och uppåt..)
Onsdag 18-21 (Från årskurs 6 och uppåt..)
Fredag 18-23  (Från årskurs 7 och uppåt..)

Kontakt

Tel: 060-658 34 15
Facebook: Följ oss på Facebook
Ansvarig: Patrik Söderberg

Personal

Eva-Marie Söderberg
Mats Edlund
Camilla Engholm
Julia Berglund 

Läs mer om Stödehuset

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

 

Dela denna sida